Shtator 15, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

KMA NEWS / A është zbatuar strategjia e Ramiz Alisë nga klasa politike gjatë këtyre 28 viteve?! Nga Kujtim Vani A është ndjekur dhe a po zbatohet stra...

 KMA NEWS / Shqiptari debat në distancë me zotin Matthews Palmer Nga Asllan Bushati I nderuar Zoti Palmer. Unë shtetasi amerikan (por edhe shqiptar As...

KMA NEWS / Tre vite nga shenjtërimi i Nënë Terezës, gruas shqiptare që mahniti botën Ditën e sotme është shenjtërimi i Nënë Terezës dhe kjo është tash...

KMA NEWS / OSBE/ODIHR jep raportin përfundimtar për zgjedhjet e 30 qershorit: KQZ cënoi sigurinë juridike OSBE/ ODIHR ka publikuar sot raportin final...

EMIGRACION

POLITIKE

AKTUALITET

BOTA

Presidenti italian i delegon Conte krijimin e qeverisë së re

KMA NEWS / Presidenti italian i delegon Conte krijimin e qeverisë së re Ish-kryeministri italian Giuseppe Conte pra...

Mbi 1 milion britanikë nënshkruajn peticionin kundër bllokimit të parlamentit

KMA NEWS / Mbi 1 milion britanikë nënshkruajn peticionin kundër bllokimit të parlamentit Kryeministri britanik Bori...

OPINIONE

Kreshnik Spahiu: Pse nuk vriten politikanë apo i do populli shumë dhe i mbron?!

KMA NEWS / Kreshnik Spahiu: Pse nuk vriten politikanë apo i do populli shumë dhe i mbron?! Nga Kreshnik Spahiu Pse në Shqipëri vritet çdokush, por jo politikanët! Çudia për grabitj...