Shtator 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Ja çfar ndodhi sot me refugjatët sirian në kufirin maqedonas (Foto)

Ja çfar ndodhi sot me refugjatët sirian në kufirin maqedonas (Foto)

KMA NEWS/ Emigrantët sirianë u përplasën me policinë, në kufirin mes Greqisë dhe Maqedonisë. Tensionet dhe përleshjet nisën kur një refugjat u plagos, ndërsa përpiqej të udhëtonte mbi një tren. Ushtria maqedonase ka nisur të ngrejë një gardh me tela në të gjithë perimetrin e kufirit me Greqinë. Qëllimi është ndalimi i emigrimit ilegal dhe kontrolli i refugjatëve drejt pikës kufitare.

About The Author

Related posts