Dhjetor 08, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Biznes apo politikë? Kuvendi vendos neser për mandatin e Valentina Leskajt

Biznes apo politikë? Kuvendi vendos neser për mandatin e Valentina Leskajt

KMA NEWS/ Kërkesa e Partisë Demokratike për heqjen e mandatit të deputetes socialiste, Valentina Leskajt do të marrë përgjigje para nisjes së seancës parlamentare. Këshilli për Mandatet do të mblidhet për të konstatuar mbarimin apo jo të mandatit të deputetes, pasi djali i madh i saj, Arian Leskaj fitoi konçensionin e hekurudhës Ballsh-Fier-Vlore. Sipas opozitës, ky fakt bie ne kundërshtim me Kushtetutën, ndaj dhe deputetja është në papajtueshmëri me mandatin si ligjvënëse.

About The Author

Related posts