Shtator 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Majko: Arrestimi i Albin Kurtit, persekutim politik

Majko: Arrestimi i Albin Kurtit, persekutim politik

KMA NEWS/ Ish –kryeministri Pandeli Majko, i ka dedikuar një status në Facebook situatës së krijuar në Kosovë me arrestimin e Albin Kurtit. Majko thotë se është e vërtetë që Albin Kurti është politikan konfliktual, por shton se ai merr më shumë kuptim si i burgosur. Për deputetin e PS –së, burgosja e Kurtit i rëndon më shumë kohës, sesa veprimet e tij radikale.

Statusi i plotë i Pandeli Majkos

Albin Kurti u arrestua dje. Albini eshte nje politikan konfliktual por ai merr kuptim i bugosur. Burgosja e politikaneve ndryshon kuptimin e debatit politik.

Kosova drejtohet me se shumti nga njerez qe e dine kuptimin e persekutimit politik por po ashtu dhe logjiken e dialogut qe i uli ne tavolinen e bisedimeve nga Rambujeja deri ne Bruksel. Shpresoj dhe uroj qe politikanet e Kosoves te ulen ne tavolinen e dialogut me njeri tjetrin. Kohes i rendojne me shume politikanet e burgosur se sa politikanet radikale.

About The Author

Related posts