Shtator 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Po afrohet fundi i ISIS: Breshëri bombardimesh nga sulemt ajrore të forcave ruse dhe franceze

KMA NEWS/ Nuk ndalojne Rusia dhe Franca. Siç dhe ishte paralajmëruar, Franca ka bombarduar terroristët këtë të hënë përmes avionëve të aeroplanmbajtëses Charles de Gaulle, ndërsa Rusia, po ashtu ka vijuar fushatën e bombardimeve në zonat strategjike të rafinerive të naftës që përdor ISIS.

About The Author

Related posts