Tetor 21, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Rektori Kule: Ndalimi i studentëve, i papranueshëm

Rektori Kule: Ndalimi i studentëve, i papranueshëm

KMA NEWS/ Rektori i Universitetit të Tiranës, Dhori Kule ka reaguar sot për mbajtjen e studentëve në polici, duke kërkuar lirimin e tyre.

“Pavarësisht formës për të shprehur idetë e tyre, ndalimi dhe izolimi i studentëve të Shkencave Politike për një kohë të gjatë, është i papranueshëm”, ishte deklarata e shkurtër e shprehur e Rektorit të Universitetit të Tiranës, Dhori Kule, lidhur me ngjarjen e paradites së sotme, ku disa studentë kanë qëlluar me vezë kryeministrin shqiptar.

About The Author

Related posts