Shtator 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Ben Blushi sot në Prishtinë, si politikan dhe si shkrimtar

Ben Blushi sot në Prishtinë, si politikan dhe si shkrimtar

KMA NEWS/ Deputeti dhe publicisti i njohur shqiptar, Ben Blushi gjatë ditës së sotme do të udhëtoj për në kryeqytetin më të ri të Ballkanit Prishtinë. Blushi do të flasë edhe për zhvillimet e fundit politike në Kosovë. Ai është ftuar nga Lëvizja FOL, ku të martën në orën 11:30, do të zhvillojë një bisedë të gjatë për librin e tij të fundit “Kandidati”.

Sot gjatë ditës ai do të jetë në librarinë “Dukagjini” nga ora 18:00 deri 19:30 ku ata që duan mund ta takojnë atë dhe të marrin librin me autografin e tij.

About The Author

Related posts