Shtator 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Komisioni i Etikës përjashton Blatter dhe Platinin nga futbolli për 8 vite

Komisioni i Etikës përjashton Blatter dhe Platinin nga futbolli për 8 vite

KMA NEWS/ Komisioni i Etikës pranë FIFA-s ka marrë një vendim radikal sa i përket Presidentit të FIFA-s dhe atij të UEFA-s. Dy zyrtarët e lartë, Blatter dhe Platini janë përjashtuar nga futbolli për 8 vite, ndëra mbi to rëndojnë akuzat për korrupsion.

FIFA njofton se vendimi hyn në fuqi menjëherë, ndërsa Sepp Blatter dhe Michel Platini për tetë vitet e ardhshem nuk do të mund t’i ushtrojnë funksionet e tyre në sport.

About The Author

Related posts