Dhjetor 16, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Taksat e reja në Bashkinë e Tiranës

Taksat e reja në Bashkinë e Tiranës

KMA NEWS/ Këshilli Bashkiak i Tiranës mblidhet më 30 dhjetor për të miratuar taksat dhe tarifat e reja për banorët e kryeqytetit. Në total janë 11 taksa e tarifa, që nga shtëpitë e banimit e deri te pronat që ata posedojnë. Ndërkohë një taksë e re që pritet të miratohet është ajo për infrastrukturën arsimore, e cila nuk është gjë tjetër veçse ish ­taksa e gjelbërimit, vlera e së cilës mbetet e pandryshueshme, 1800 lekë në vit. Kjo taksë do përdoret për rikonstruksionin e objekteve arsimore. Përjashtim nga pagesa e saj bëjnë pensionistët, veteranët, invalidët e luftës, përfituesit e ndihmës ekonomike, të verbrit dhe të sëmurët tetra e paraplegjikë. Më poshtë tabela me taksat e reja. Kliko mbi tabelën për ta parë

taksa tr

About The Author

Related posts