Shtator 15, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Edi Rama i propozon publikisht Bashës, ky po mendohet

Edi Rama i propozon publikisht Bashës, ky po mendohet
Letra e Ramës, Basha: Ta lexoj dhe më pas kthej përgjigje…sot

Letra e Ramës, Basha: Ta lexoj dhe më pas kthej përgjigje…sot

Lulzim Basha kërkoi të njihej njëherë me ftesën e Ramës për të kthyer përgjigje nëse do të pranojë apo jo zgjatjen e dorës së kreut të maxhorancës për dialog për reformën në drejtësi.

Në takimin me të rinjtë e Partisë Demokratike të ndaluar nga policia gjatë protestës për parkun e lojrave tek kodrat e Liqenit, Lulzim Basha u pyet nga gazetarët në lidhje me ftesën e Kryeministrit.

“Së pari më duhet ta lexoj njëherë letrën, pastaj të flas për të. Të lexoj letrën njëherë, pastaj do t’i kthej përgjigje. Brenda ditës do t’i kthej përgjigje”, tha ai.

Basha përsëriti thirrjet ndaj maxhorancës të plotësojë, ato që i quajti detyrime kushtetuese, duke iu referuar këtu dërgimit në Gjykatën Kushtetuese të mandateve të dy deputëtëve, Rakip Suli dhe Valentina Leskaj, që opozita akuzon për shkelje të ligjit.

“Kur e gjen burri fjalën në vend, në kuvend
Dijeni se është me mend. 
Kur e gjen pa dalë në derë, 
Prap nuk është e pa vlerë. 
Nëse, duke pyet të tjerë e merr turrën, 
Më mirë të shkoj e të bëj shurrën”!

Fjalë të mençura nga Shefqet Merra

About The Author

Related posts