Shtator 22, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Humor deputeti: Librat e Blushit dhe Taulanti i Librazhdit

Humor deputeti: Librat e Blushit dhe Taulanti i Librazhdit

KMA NEWS / E këshillon një Profesor i vjetër i PS, deputetin Taulant Balla: Mor bir, po nuk je i barabartë me të gjithë. Kujdes kur flet më e për të gjithë se është edhe ceshtje vlerash. Sidomos kujdes kur flet më e për Blushin. Sepse ju të dy vërtetë jeni Deputetë të Qarkut të Elbasanit, por Ben Blushi është edhe Deputeti i Librave.

Taulanti e degjoi i habitur dhe iu përgjigj Profesorit: Po njëlloj qenkemi o Profesor. Ben Blushi qenka Deputeti i Librave, ndersa edhe unë jam Deputeti i Libra-zhdit….

About The Author

Related posts