Nëntor 20, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Kryetari i Kuvendit Ilir Meta në Pejë të Kosovës

Kryetari i Kuvendit Ilir Meta në Pejë të Kosovës

KMA NEWS / Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë Ilir Meta i shoqëruar nga ambasadori shqiptar në Kosovë Qemal Minxhozi po zhvillon një vizitë në Komunën e Pejës.
Në këtë vizitë, Kryetari i Kuvendit është takuar me Kryetarin e komunës Gazmend Muhaxheri.

Gjatë takimit Meta vlerësoi iniciativat sipërmarrëse të banorëve të Pejës, ndërsa theksoi nevojën për rritjen e shkëmbimeve dhe të investimeve mes dy vendeve.

Ai theksoi se: “Pejanët janë sipërmarrës të shkëlqyer. Do të shtojmë shkëmbimet mes dy vendeve. Ndërsa do të nxisim pejanët që të investojnë në Shqipëri në sektorin e bujqësisë”.

72a2daaf-cda0-43bc-bfeb-c650f0c05a7f

pej2

q1

q2

q3

SHPËRNDAJE NË:

About The Author

Related posts