Nëntor 20, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Pemët e Tiranës si kapuçi i Ramës! (foto)

Pemët e Tiranës si kapuçi i Ramës! (foto)

KMA NEWS / Kush ka kaluar në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” ditët e fundit ka parë se ai është dekoruar me rastin e “Ditës së verës” nga bashkia. Përveç luleve të varura dhe shiritave ajo që ka rënë më shumë në sy janë ngjyrat me të cilat janë veshur trungjet e pemëve. Në rrjetet sociale këtë dekorim e kanë krahasuar me kapuçin që Edi Ramas mbante shumë vite më parë në Francë përpara një pjate me makarona.

Ka edhe nga ata që e kanë krahasuar me ngjyrat e flamurit të homosekualëve.

Flamuri Gay:

flamuri_gay

About The Author

Related posts