Shtator 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Programi zyrtar i takimeve të Johannes HAHN, Komisioneri për Zgjerimin

Programi zyrtar i takimeve të Johannes HAHN, Komisioneri për Zgjerimin

KMA NEWS / Zyra e shtypit e Kryesisë së Kuvendit ka njoftuar se Programi i takimit të Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian datë 30 Mars 2016, ora 14.30 është si më poshtë:

14.30 Hapja e takimit

Fjalë përshëndetëse:

-Znj.Majlinda BREGU, Kryetare e Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian

14.40 Ecuria e procesit të anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian:

-Z. Johannes HAHN, Komisioneri për Politikat e Fqinjësisë dhe Negociatat e Zgjerimit

14:55 Diskutime nga pjesëmarrësit

15.15 Mbyllja e takimit

About The Author

Related posts