Dhjetor 16, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Fashizmi rrugëdalje e gabuar shpëtimi, fundi i ditur!

Fashizmi rrugëdalje e gabuar shpëtimi, fundi i ditur!

KMA NEWS

RUBRIKA: “Radiostacioni Komuna e Parisit, 2016 FM”
Nga Genta Kaloçi Skënderi

gentBibilush ke zgjedhur rrugë të gabuar, je në dijeni ti zotrote se ata që kanë veshje me ngjyrë të zezë janë, Nazista, po filloni si hitleri, por në rastin konkret me ju ofendohet fuqia, forca e hitlerit i cili drodhi një botë. Me ju do dridhet qimja e bythës nga fënda dyshe sali/bibilulush.

Sinqerisht, me seriozitetin e dalë nga vrima e halesë për tipa si ju, duhet të them se me këto variante mos kujtoni se do bëni ndonjë hata në vend. Me këto pamje naziste më kujtoni forcat naziste që filluan si ju para se të quheshin forcat speciale SS. Me këngë të tilla filuan edhe ata, me vargje të tilla filluan edhe ata, me veshje të zeza si ata, kini kujdes se edhe fundin si ata do e keni së shpejti…

Gjithashtu si ky grup nxorri në skenë e djathta greke për të mbrojtur priviligjet e tyre, dhe si barazpeshë kundër rritjes dhe përkrahjes ndaj lëvizjes së krahut të majtë radikal. Sigurisht nga ata konsultoheni për taktikat që po ndiqni, duke marrë parasysh takimet e delegacionit tuaj në shba me lobin grek dhe përfaqësues të ekstremistëve nacionalistëve grekë.

Gjithashtu edhe Tritani kot nuk i ka miq të ngushtë shtëpie e partie Agimin e Artë(Hrisi Avgi) në Greqi.
Lulush, mjaft u more edhe ti me xhindë se e mbytët këtë popull në rrena, kujdes, po i bën llogaritë gabim, me fryrjet e saliut në prapaskenë..

Të fala nga celula e mblidhi zagarët e tu se do I mbledhi ligji e ti s’u del dot për mbrojtje, se s’mbroni dot veten e jo ata që po shkelin ligjin në mënyrë flagrante nën drejtimin tuaj të hapur politik. Vetëvrasje politike po kryeni, por megjithatë së shpejti do të dalin informacione më shumë në lidhje me marrdhëniet tuaja personale e partiake me nazistët fashista antishqiptarë grekë.

About The Author

Related posts