Dhjetor 12, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Pas kërcënimeve dhe grushtave, Mynyr Koni mori të bijën në Itali

Pas kërcënimeve dhe grushtave, Mynyr Koni mori të bijën në Itali

KMA NEWS / Akademiku Mynyr Koni, i zgjedhur tashmë rektor i Universitetit të Tiranës dyshohet se u godit nga personat që e kërcënuan për t’u tërhequr nga gara për Universitetin.

Prokuroria e Krimeve të Rënda dyshon se veç kërcënimeve personat që i e gjetën profesorin në tunelin në rrugën Fortuzi, e goditën dhe e detyruan të futet me dhunë brenda në makinë.

Sipas pamjeve filmike një makinë tip “Benz” u ndal pranë akademikut, që kthehej në banesë në atë kohë. Një person që iu afrua kandidatit për rektor dhe i kërkoi të futej në makinë. Koni e ka pyetur disa herë “Kush jeni ju?” personit që kishte dalë në rrugë, porn ë përgjigje ka marrë grushta dhe sharje.

Duke ecur në rrugët e Tiranës, brenda në makinë profesori është kërcënuar me jetën e familjes së tij, nëse nuk tërhiqej nga gara.

“Udhëtimi” në rrugët e Tiranës ka zgjatur disa minuta dhe pasi i kanë dhënë mesazhin, kërcënuesit e kanë lënë të lirë.

Sipas asaj që ka deklaruar në prokurori, profesori ditën e nesërme të kërcënimit udhëtoi drejt Italisë ku jetonte vajza e tij, e cila është kthyer në shtëpi bashkë me të atin.

Ky veprim i Konit, të bën të mendosh se kërcënimet i janë drejtuar pikërisht për vajzën e tij dhe personat që e kërcënuan i kanë bërë të qartë se kishin detaje për të dhe familjen e tij.

Grupi hetimor ka evidentuar dhunimin e Konit, pas këqyrjes së pamjeve të kamerave të sigurisë të bizneseve private në rrugën “Fortuzi”, në Tiranë.

About The Author

Related posts