Tetor 18, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Reportazh: Si ranë në kurth shqiptarët në Kumanovë (video)

Reportazh: Si ranë në kurth shqiptarët në Kumanovë (video)

KMA NEWS / Pamje ekskluzive të lagjes së njohur shqiptare në Kumanovë janë transmetuar nga emisioni “Zona Express”, në dokumentarin me titull “Kurthi i Kumanovës”.

Ky dokumentar i është kushtuar betejës dy ditëshe mes disa luftëtarëve nga Kosova dhe forcave policore maqedonase në Lagjen e Trimave.

About The Author

Related posts