Dhjetor 08, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Sajmir Tahiri, të enjten më 7 prill takim me emigrantët shqiptarë në Athinë

Sajmir Tahiri, të enjten më 7 prill takim me emigrantët shqiptarë në Athinë

KMA NEWS / Ministri i Brendshëm i Shqipërisi Sajmir Tahiri, ditën e Enjte më 7 prill ora 18.30 do të zhvilloj një takim me emigrantët shqiptarë në Greqi, në kuadër të procesit të regjistrimit të emigrantëve, si dhe për tu njohur më nga afër me problemet dhe shqetësimet që ata kanë.

Veç përfaqësive të emigrantëve, janë të ftuar të gjithë bashkatdhetarët që kanë dëshirë për të marrë pjesë, ku do të dëgjohet zëri i tyre drejtpërdrejt nga zyrtari i lart i qeverisë shqiptare. Mos humbisni rastin të trajtoni problemet që ju shqetësojn, Ministri vjen vetëm për ju. 

Takim do të organizohet në ambientet e Universitetit Nju Jork Kolegj në Athinë, rruga Leoforo Amalias 38 TK 105 58 përballë qendrës së konferencave Zapio.

Për informacione më të hollësishme komunikoni në telefonat:

Fix:    +30 210 8658778
Mob: +30 6946000384 & 6945813097

About The Author

Related posts