Dhjetor 08, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Saliu thirrje qytetarëve, “rrokni armët”: Harron se armatimin e shiti ai me suitën e tij!

Saliu thirrje qytetarëve, “rrokni armët”: Harron se armatimin e shiti ai me suitën e tij!

KMA NEWS

RUBRIKA: Radiostacioni “Komuna e Parisit 2016 FM”

Nga Genta Kaloçi Skënderi

 Sali xhindi delenxhiu mendon se na e fute?? Ja hapi I parë dhe goditja e parë nga pala jonë. Prit goditjet e radhës sali delenxhiu mos u ngref kot. Aman çirru, bërtit bëj thirrje për luftë, por kokën tënde do hash në fund. Sali gjoja do votosh ligjin për administrator në komision, kështu re dakort me çirakët e tu. Mirë bën, por mos kujto se me ato kriteriume që ka ligji do na vendosësh në pozicion të vështirë. Gabim e ke nëse mendon se që në fillim të zbatimit të ligjit do na hasi sharra në gozhd. Gjithashtu mendon keq nëse kujton se do të ketë rezistenc të papar nga administrata sipas planit tënd, meqënëse ligji në fjalë do të hyj në fuqi menjëherë.
Vetëm kështu ti mendon se ju mund të na e fusni me këto lojrat tuaja të kopshtit. Përqëndrohu te lajmet sali delenxhiu se grupi I punës do ta fusi sa krahu ditëve në vijim. Një gabim të vogël të bëhet nga ti e nga çirakët e tu pd+lsi se dritën jeshile e morëm, zvarrë do ju marrim. Mos u fusni në komision duke menduar se do na e fusni. Mos kujto se jam delikatja sali xhindi, un jam ta futa sa trungu I ahut nok aut sali delenxhiu.
Sali delenxhiu mos u mërzit se edhe ilirit ja kanë marrë të gjitha pa brekë e kanë lënë, të paktën solidarizohuni në fatkeqësinë tuaj të përbashkët. Ju ndodhi, ju ra për pjesë duhet ta vuani deri në fund, ashtu siç kemi vuajtur ne kaq vite me ju. Ke të drejtë kur thua se do të vinte plasje që të bëhej selektim të çështjeve dhe që FBI u tregua e matur dhe e zgjuar që ju bllokoj të gjithëve, sot kuptove se edhe vllait të piktorit po i hetohet preardhja e pasuris së tij.
E dimë çfarë delenxhiu je kur thua se ;”Do ma bënte zemrën mal(e ke fjalën për mal berishën këtu apo për malin si vend gjeografik), po tja bllokonin edhe piktorit se hidhet si dhi e egër bythqiri.” Më bëhet qefi që jeni në dijeni se nga 25 prilli gjërat ndryshojnë ashtu si taktika dhe mënyra sesi do e vuani vendimarrjen tuaj.
Sali delenxhiu vazhdo e thirr bandat e tua për luftë e destabilizim, por mos harro çunat te rruga elbasanit mbajnë shënim abedin, dhe pas çlirimit do dënoheni të gjithë, dhe këto do I shtohen dosjeve tuaja kriminale.
Durimi ka kufi edhe gjuha dipllomatike njeh kufijtë e veta, por dipllomacia njeh dhe grushtet edhe shqelmat sigurisht brenda kornizave dhe prapaskenave pa dalë në media e në skenë. Vazhdo e thirr njerëzit në kasapanë banditore se do përfundosh në gijotinën e drejtësisë popullore.
Të fala nga celula sali delenxhiu, urtë e butë e me qetësi e dashuri.

genta

About The Author

Related posts