Gusht 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Shifrat e para sekrete: Referendumi ende pa rrezultate. Manipulim?

Shifrat e para sekrete: Referendumi ende pa rrezultate. Manipulim?

KMA NEWS / Në reagimin e tij të fundit, Ben Blushi deklaronte: “Sipas te dhenave që më kanë ardhur nga gjithë Shqipëria me rezulton se në referendum nuk kanë marrë pjesë më shumë se 40 për qind e listës”.

Nuk dihet sa e vërtetë është kjo, por deri më tani nga selia e PS-së ka një transparencë zero lidhur me rrezultatet e referendumit.

Sdihhett sa është votuar në Tiranë dhe Durrës, Korçë dhe Elbasan, Berat dhe Sarandë. Edhe zgjedhje të përgjithshme të kishin qenë, me komisionerë kundërshtarë dhe me palë që pengon ecurinë e numërimit, përsëri do merrej vesh diçka.

Po me sa duket gjithçka po vonohet që te arrihet tek shifra që është planifikuar të shpallet.

Edhe informacionet e brendëshme të lapsit nga burime brenda PS tregojnë të njëtën gjë.

Sipas tyre reagimi më i madh kundër ka qenë në Tiranë ku ka më shume vota kunder se kudo. Parandaj shifrat për kryeqytetin janë bllokuar. Mësohet se vetem te njesija 1 nga 501 vota rezultati ishte 383 Po me 118 Jo. Prandaj në faqen zyrtare të PS nuk gjendet asnjë shifër….(Lapsi.al)

About The Author

Related posts