Gusht 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Xeni Babait, kujdes! Qesh kush qesh i fundit. Komunikimet elektronike të janë zbuluar

Xeni Babait, kujdes! Qesh kush qesh i fundit. Komunikimet elektronike të janë zbuluar

KMA NEWS

RUBRIKA: Radiostacioni Komuna e Parisit 2016 FM

Nga Genta Kaloçi Skënderi

Tani po ju vendos dy deklarata që pranohet indirekt lidhja e Xen, sy peshkaqenit me gjithçka të keqe që ndodh në këtë vend.

Këtu mund të shikoni e të dalloni të njëjtin stil shkrimi, formulimi, i njëjti reagim që ka xeni me argitën pas çdo skandali, presin dy tre ditë pas deklaratave të babait të tyre nëpër media, pastaj ndjekin dobiçat me deklarata për shtyp.

Nëse adresave elektronike që përdor xeni me familjarët e vet i futen një kontrolli të imtësishëm në aspektin teknik do të gjenden shumë gjëra interesante.

Harrojnë këta trapa se këto miliona emaile janë dërguar janë mbledhur dhe thithur nga këta trapa, të cilët i dërgojnë nëpër botë, por ngelet i njëjti tablet, lap top që ka nr të regjistruar dhe kur secili nga ne e ble ai regjistrohet në emrin tonë.

Nuk ka rëndësi sesa adresa elektronike mund të hapësh me të dhëna fallco ose të rreme, nëse përdoren nga i njëjti burim shpërndarës informacioni, atëherë të inkriminon direkt për përfshirjen e individit në krimin përkatës.

Injoranca juaj është shëmbullore, kjo ishte thembra juaj e akilit, prandaj dhe tipa si ju që korruptohen gjithmonë e hanë herët ose vonë, nga të njëjtët sponsorë që ju përkrahin dhe ju lartësojnë.

Xeni djali mos u lodh shumë me deklarata përgënjeshtruese se ke vite që lodh publikun kot, pavarësisht të gjithave ne e vlerësojmë mundin tënd dhe për këtë do të lejojmë që këto të ti japim të printuara në burg, që të kesh mundësi ti përdorësh si fakte që s’je i përfshirë dhe s’je i pafajshëm.

Të fala nga celula bëju andej nga familja, mos harro jepi ilaçet baba xhindit se mos ju ikën për lesh, mbajeni fort, se atë keni që ju mbron, se po iku ai na fike derën, na ikën gjithë mundi ynë për të vënë drejtësi në vend. Jo për gjë, por ju duhet që të paguani një për një gjithçka që na keni shkaktuar për çerek shekulli.

xeni

About The Author

Related posts