Shtator 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Donald Trump, Përcaktohet si Presidenti i Mundshëm në SHBA

Donald Trump, Përcaktohet si Presidenti i Mundshëm në SHBA

KMA NEWS 

Nga Dr. Agroland Rama (President i Donald Trump Albania Forum Foundation)

 Pas atentatit ne Mynih me 22 korrik i cili pason dramen e NIces, tashme Donald Trump percaktohet si Presidenti i Mundshem ne SHBA- ! Njeriu pertej reformave, njeriu qe te gjithe duan te mundin por humbasin para tij si Teksani Ted qe iu hoqen breket dje ne konvente nga Sara Palin, ne mes te Klivelendit, i cili nuk arriti qe Bushizmin ta bashkonte me Obamizmin dhe Klintonet e deshtuar duke ardhur ne nje bote te re! Nje britani te greqizuar nen germadhat e reformave Stop and Go! Nje Gjermani qe po iken per lesh bashke me Turqine qe pesoi infrakt miokardi para ca javesh dhe me nje Ballkan qe funksion me SMS dhe jo me Kushtetute, deklaratat e cdo kujt afrohen drejt Law and Order dmth Donald Trump si President! E gjithe kjo vertetohet edhe nga promovimi nje vit me pare se me Donald Trump dhe Donald Trump Albania , nuk behet shaka as flitet ne hava sic pershperiste nje deputet ne detyre andej nga Librazhdi i cili po i skadon krediti politik dhe njerez tani qe Donald Trumpi Shqiptar po shpalos platformen per tu shtypur si insekt, metastazat e politikes shqiptare qe pas reformes ne drejtesi do te konservohen prane farmacive apolitike te kryetareve, dhe vizita e ardhshme e Presidentit Trump ne Shqiperi me rastin e vendosjes se Busteve te tij ne Veri dhe Tirane, do te jene nje ogur i mire se otomanizmi i Shqiperise Natyrale ka marre fund dhe neser ne Lidhjen e Shqiperise se Bashkuar do te kete edhe platformen qeverisese per kombin Shqiptar dhe qe do te rrokullise cdo plan antishqiptar, antifamilje, antiekonomi, antiprogres dhe mireqenie ne koshin e plehrave qe do te sanksionohen ne 23 nentor 2016 ne zgjedhjet e parakohshme dhe referendumin e bashkimit te te gjitha trojeve shqiptare ne nje pas Republikes se Dardanise se Poshtme me kryeqytet Konakun e cila do te jete edhe siluri i triumfit te Shqiptareve duke patur edhe patronatin e Presidentit te Presidenteve, Kreut me te ri te padiskutueshem ne Shtepine e Bardhe Presidentin Donald J Trump! Rrofte USA, Rrofte Shqiperia e Bashkuar ! Kurora e Skenderbeut pret Burrat e Shtetit djemte e Atdheut! Rrofte Kombi Shqiptar!

About The Author

Related posts