Nëntor 18, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Grushti i shtetit – Ankaraja firmos urdhër ndalimi për 42 gazetarë

Grushti i shtetit – Ankaraja firmos urdhër ndalimi për 42 gazetarë

KMA NEWS / Kur kanë kaluar dhjetë ditë nga tentativa e grushtit të shtetit në Turqi, autoritetet turke kanë firmosur urdhërndalimi për 42 gazetarë, mes tyre edhe Komentatori i njohur dhe ish-deputeti Nazli Ilitsak, transmeton rrjeti televiziv NTV.

 

Autoritetet turke kanë vënë nën hetim më shumë se 60.000 ushtarë, gjyqtarë, mësues, nëpunës civilë etj. pas përpjekjes së dështuar për grusht shteti më 15 korrik.

About The Author

Related posts