Tetor 21, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Ngërçi i Reformës në Drejtësi: Basha konferencë urgjente për shtyp në orën 08:45

Ngërçi i Reformës në Drejtësi: Basha konferencë urgjente për shtyp në orën 08:45

KMA NEWS / Kryetari i PD, Lulzim Basha pritet të dalë në një konferencë urgjente për mediat në orën 08:45. Konferenca e Bashës vjen pas ngërçit të krijuar në reformën e drejtësisë.

Kryetari i PD, Basha pritet të sqarojë qëndrimin e tij në lidhje me atë ngërç që rezikon miratimin e draftit kushtetues sot.

Ndërkohë pavarësisht këtij problemi, kryetari i Kuvendit Ilir Meta mbrëmë vonë ka rikonfirmuar se sot në orën 10:00 do të mblidhet seanca dhe në rendin e ditës eshte edhe pika e ndryshimeve kushtetuese.

Ndërsa në orën  09:00, do të zhvillohet mbledhja e Konferencës së Kryetarëve  në ambientet e Kryesisë së Kuvendit.

About The Author

Related posts