Gusht 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Presidenti Nishani dekreton ndryshimet kushtetuese

Presidenti Nishani dekreton ndryshimet kushtetuese

KMA NEWS / Presidenti i Republikës, Bujar Nishani dekretoi sot paketën e ndryshimeve kushtetuese, e miratuar më 22 korrik në parlament.

Kujtojmë se në orët e para të ditës së premte, Kuvendi i Shqipërisë miratoi me votë unanime, 140 vota paketën e ndryshimeve kushtetuese, mbi të cilën do të reformohet sistemi i drejtësisë.

Reforma parashikon ndryshime thelbësore në organizimin dhe funksionimin e organeve të drejtësisë, me qëllim rritjen e profesionalizmit, të efikasitetit dhe parandalimit të korrupsionit.

About The Author

Related posts