Nëntor 18, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Shikoni si luten nxënësit për avionin e zhdukur në Indi

Shikoni si luten nxënësit për avionin e zhdukur në Indi

KMA NEWS / Nxënësit e një shkolle në Indi janë ulur tokë duke formuar një avion në shenjë lutjeje për avionin e forcave ajrore indiane me 29 persona në bord humbi kontaktet ditën e premte(22 korrik 2016) me autoritetet e aviacionit vetëm pak minuta pas nisjes.

Avioni i llojit Antonov-32 u ngrit nga qyteti i Çenait në orën 8:30 me atë lokalen dhe pritej të ulej në afërsi të Portit të Blerit rreth orës 11:30.

Për kërkimin e avionit janë angazhuar mjete ajrore dhe detare të cilat po kryejnë kontrrolle në itinerarin që ishte parashikuar për t’u ndjekur.

Foto: EPA/JAIPAL SINGH

About The Author

Related posts