Gusht 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Tortura skandaloze: Ushtarët e arrestuar në Turqi të zhveshur dhe të masakruar

Tortura skandaloze: Ushtarët e arrestuar në Turqi të zhveshur dhe të masakruar

KMA NEWS / Një video është publikuar ditën e sotme dhe tregon gjëndjen si ndodhen të burgosurit e grushtit të shtetit. Ushtarakët janë të rrahur dhe të gjakosur.

Sikur të mos mjaftonte kjo, ata janë zhveshur duke qendruar vetëm me mbathje. Amnisty International i ka bërë thirrje Erdoganit të respektojë të drejtat e njeriut, por ai as nuk do t’ia dijë.

Por një gjë nuk kuptohet, ç’punë kanë ushtarët me grushtin e shtetit. Ushtarët janë të detyruar me ligj të zbatojnë dhe bile mos ta diskutoin urdhërin e eprorit. Mos vallë ata dinin se çfarë po bëhej. Pse po të luftonin ushtarët kaq të lehtë do ta kishte Erdogani?! Puna është më e thellë se sa duket dhe se grushti i shtetit…

About The Author

Related posts