Dhjetor 09, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Pse lehin PD-istët për Kanabisin?! Pse nuk kërkojn mocion në kuvend për Tahirin?

Pse lehin PD-istët për Kanabisin?! Pse nuk kërkojn mocion në kuvend për Tahirin?

KMA NEWS / Ashtu siç bënë të ditur një raport i shërbimeve sekrete Italiane dhe Gjermane se në Shqipëri gjenden 363 zona të mbjella me kanabisë, nuk është e papritur as për qeverinë shqiptare, as për Opozitën dhe as për popullin që i shikon çdo ditë. Pyetja që shtrohet nuk ka të bëjë se PD po e denoncon me forcë pushtimin e Shqipërisë nga Kanabisi, por pse PD denoncon pikërisht në kohën kur lenda narkotike e kultivuar në zonat ku ajo pretendon është vjelur?!

Përgjigjia është shumë e thjeshtë, se PD mund të ketë pjesën e saj ashtu si edhe policia! Pa një bashkëpunim të fortë dhe të mirëorganizuar Mazhorancë-Opozitë, nuk mund të ketë një sipërfaqe kaq të madhe dhe të zbuluar sheshit të mbjellë me bimë natrkotike.

Prandaj mos u lodhni më me pretendimet se po i hidhni hi syve popullit. Populli tashmë është zgjuar dhe reforma në drejtësi pritet të bëjë punën e vet. Presidenti duhet të shpallë një amnisti për të burgosurit që të lirohen vendet për shefat e politikës së mbrapshtë shqiptare.

Policia informoi sot se asgjësoi 5 mijë bimë kanabis sativa në Tepelenë. Parcelat u gjetën në afërsi të fshatit Dhëmblan. Në dy parcela u gjetën 3500 bimë dhe në një tjetër, në Budulisht u gjet një parcel tjetër me 1500 bimë.

Fotot e shpërndara nga policia thuajse çdo ditë tregojnë se sa shumë sipërfaqe janë mbjellë me bimë narkotike. Deri tani, nga radhët e policisë nuk ka patur asnjë të ngakuar me përgjegjësi për lejimin e kultivimit të kanabisit, çka përbën vepër të rëndë penale.

Po PD që i qan zemra për këtë çështje, pse nuk ka kërkuar një mocion mosbesimi për Ministrin e Rendit, po bënë punën e papagalit?!!!

About The Author

Related posts