Dhjetor 12, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Ndahet nga jeta gazetari i Koha Ditore Ganimet Klaiqi

Ndahet nga jeta gazetari i Koha Ditore Ganimet Klaiqi

Klaiqi lindi më 26 janar të vitit 1965 në fshatin Poliçkë të komunës së Kamenicës në Kosovën Lindore. Në vitin 1997 filloi punë të përditshmen kosovare Koha Ditore, ku paralelisht vitet e fundit ai ishte angazhuar edhe në mësimdhënie.

Koha Ditore dhe Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës e cilësuan vdekjen e tij si një humbje të madhe për familjen, për miqtë dhe për kolegët gazetarë.

About The Author

Related posts