Dhjetor 08, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Exit- poll: Ps fiton zgjedhjet duke siguruar 71 deputet

Exit- poll: Ps fiton zgjedhjet duke siguruar 71 deputet

KMA NEWS / IPR Marketing dhe Ora News kanë publikuar Exit Poll ne rang kombetar dhe për qarkun e Tiranës.

Në rang kombëtar

Partia Socialiste ka siguruar 45-49 % të votave, e dyta është Partia Demokratike e cila ka marrë 30-34 % të votave, Lëvizja Socialiste për Integrim 11-15% të votave, LIBRA 0.5-2.5 %, PDIU 3-5%, PSD ka marrë 0-2%

Ne qarkun e Tiranes

Sipas këtij exit poll PS ka marrë 45-49% të votave që do të përktheheshin nga 17 në 19 mandate.

Partia Demokratike ka marrë në qarkun e Tiranës 30% deri në 34% që do të përktheheshin në 11 deri në 13 mandate.

Sipas këtij Exit Poll LSI ka marrë 11 deri në 15% të votave që përkthehen nga 2 në 4 mandate.

Në të dhënat e publikuara PDIU dhe LIBRA kanë nga 1 në 3% duke luftuar për 1 mandat.

Sipas Exit Poll-it te Ora News dhe IPR Marketing PS i ka arritur me shume se 71 mandate.

About The Author

Related posts