Dhjetor 12, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Grqanit Xhaka mer pjesë në ceremoninë e FIFA-s ku ndahet çmimi “The Best”

Grqanit Xhaka mer pjesë në ceremoninë e FIFA-s ku ndahet çmimi “The Best”

KMA NEWS / Ylli shqiptar i Arsenalit Granit Xhaka dhe bashkëshortja e tij Leonita Lekaj do të marrin pjesë në ceremoninë e FIFA  në Londër ku do të ndahet çmimi “The Best” për lojtarin më të mirë të vitit 2017, kun ë garë janë Ronaldo, Messi dhe Neymar.

Kjo do të jetë një ceremoni e veçantë ku do të ndahen çmime për individë por edhe për ekipe, ndërkohë që do të ndahet çmim edhe për trajnerin më të mirë.

Xhaka dhe Leonita Lekaj do të jenë pjesë e kësaj ceremonie ku do të jenë të pranishëm emrat më të mëdhenj të futbollit botërorë.

Njoftimin e ka dhënë vetë Xhaka me anë të një postimi në rrjtetet e tij social të fb.

 

 

 

About The Author

Related posts