Tetor 14, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

PD sherr në sallën e Kuvendit, Basha foto me fëmijët te shkallët (video)

PD sherr në sallën e Kuvendit, Basha foto me fëmijët te shkallët (video)

KMA NEWS / Krejtësisht i paparashikueshëm kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha.

Në kohën që deputetët përplaseshin në sallë për projektligjin e minoriteteve, Lulzim Basha është ulur në shkallët e Kuvendit, mes fëmijëve për të bërë foto me ta.

Basha, sigurisht i pyet pa doreza se kush janë më të mirë. ”Kush i bën më mirë punët ata brenda apo ne jashtë?!”. ”Në fakt e vërteta është që unë dua të rri më shumë me ju se me ata brenda ose më mirë të futemi ne brenda dhe të dalin ata jashtë ëëë…”, u tha të vegjëlve kryedemokrati.

”Kush i di punët ata brenda apo ne jashtë?!”, ka pyetur më tej Basha duke marrë aprovimin e fëmijëve. ”Sa më mirë me mësime të dilni, aq më mirë do jetë që të nxirrni ata jashtë dhe të futeni ju brenda”, i ka porositur kryedemokrati.

Pas fotos Basha futet në sallë dhe fëmijët largohen gjithë gjallëri. SHUPLAKA

About The Author

Related posts