Dhjetor 11, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Kuvendi miraton me konsensus komisionin e reformës zgjedhore

Kuvendi miraton me konsensus komisionin e reformës zgjedhore

KMA NEWS / Deputetët kanë bashkuar votat për të votuar me konsensus përbërjen e Komisionit të Posaçëm për Reformën Zgjedhore.

Me 116 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetë e Kuvendit kanë votuar në unanimitet për ngritjen e Komisionit të Reformës Zgjedhore.

Komisioni i posaçëm për Reformën Zgjedhore do ketë 18 anëtarë, 9 nga maxhoranca dhe 9 nga opozita. Bashkëkryetar do jëne Bledi Çuçi nga PS dhe Oerd Bylykbashi nga PD.

About The Author

Related posts