Dhjetor 09, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Sajmir Tahiri i akuzuar për përfshirje në trafikun e drogës mbështetet nga simpatizantë e tij

Sajmir Tahiri i akuzuar për përfshirje në trafikun e drogës mbështetet nga simpatizantë e tij

KMA NEWS / Ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, është kthyer në banesën e ti, duke kaluar përmes dhjetra mbështetësve të tij, që janë mbledhur për ta mbështetur ish ministrin në këto momente të vështira pas akuzave të rënda dhe urdhërit të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, për heqjen e mandatit të deputetit dhe arrestimin e tij.

 

About The Author

Related posts