Dhjetor 12, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Sajmir Tahiri përjashtohet nga Partia Socialiste

Sajmir Tahiri përjashtohet nga Partia Socialiste

KMA NEWS / Kryeministri Edi Rama ka lajmëruar sot edhe përjashtimin nga grupi i PS të deputetit socialist Saimir Tahiri.

“Tahiri do të jetë një njeri i lirë dhe një deputet i lirë, jashtë forumit të partisë Socialiste dhe jashtë grupit parlamentar të partisë socialiste. Tahiri do të jetë 1 njeri i lirë deri në fund të këtij procesi“, tha Rama. Vetë Tahiri nuk mori pjesë në mbledhjen e grupit parlamentar të PS sot.

About The Author

Related posts