Janar 16, 2018

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Sot zgjedhjet vendore në Ish Republikën Jugosllave të Maqedonisë

Sot zgjedhjet vendore në Ish Republikën Jugosllave të Maqedonisë
REKLAMA NE LAJM

KMA NEWS / Sot në Maqedoni mbahen zgjedhjet vendore. Gara pritet të jetë e vështirë në shumicën e komunave ndërsa mendohet se pak garues për drejtues komunash mund të fitojnë qysh në raundin e parë. Zgjedhjet e politizuara do të ndiqen nga mbi treqind vëzhgues të huaj. Garuesit e Komunave të banuara me shqiptarë kanë premtuar sidomos përmirësimin e infrastrukturës rrugore, rrjetet e ujësjellësit e kanalizimit dhe të kushteve të ambientin jetësor

REKLAMA NE LAJM

About The Author

Related posts