Dhjetor 13, 2018

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Ambasadori Lu takon sot prokuroren Arta Markun

Ambasadori Lu takon sot prokuroren Arta Markun

KMA NEWS / Ambasadori amerikan Donald Lu do të takohet me Prokuroren e përkohshme Arta Marku sot në orën 10:00. Vetë takimi i ambasadorit tregon se nuk është dakort me protestën e opozitës dhe se mbështet votimin e kryeprokurores Arta Marku.

Kushdo që kupton nga politika, kjo vizitë zyrtare e ambasadorit Lu te prokurorja e përgjithshme Arta Marku, jep përgjigjen amerikane se janë me zgjedhjen e saj, e cila u kontenstua nga opozita, por përgjigja mbetet se “e duan amerikanët”.

About The Author

Related posts