Tetor 23, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Kujtim Vani uron Ben Blushin për detyrën e re si Drejtor i Përgjithshëm në Top Channel

Kujtim Vani uron Ben Blushin për detyrën e re si Drejtor i Përgjithshëm në Top Channel

KMA NEWS / I uroj mikut tim Ben Blushi, urimet më të mira në detyrën e re si Drejtor i Përgjithshëm i Televizionit Top Channel.

Ben Blushi, para disa ditësh ka dhënë dorëheqjen duke u larguar nga politika, por mesa duket, Blushi mes politikës dhe medias ku edhe u rrit, ka zgjedhur këtë të dytën, ku pritet të mori detyrën si Drejtor i Përgjithshëm i Televizionit Top Channel.

About The Author

Related posts