Mars 26, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Jozefina Topalli: Ajo çka bëri Basha për të fshirë 20 shkurtin është kriminale

Jozefina Topalli: Ajo çka bëri Basha për të fshirë 20 shkurtin është kriminale

KMA NEWS / Jozefina Topalli, ish-kryetarja e Kuvendit dhe ish-nënkryetarja e PD ka reaguar fort pas idiotsisë së PD për të shfuqizuar 20 shkurtin, ditën e rrëzimit të bustit të diktatorit Hoxha. Jozefina Topalli shkruan: “Të besh projektligj, qe te shfuqizosh datën 20 shkurt që është data e përmbysjes së shtatores së diktatorit Enver Hoxha, që është thelbi, simboli dhe baza e ngritjes së forcës së parë opozitare që mori emrin partia demokratike do të thotë të vendosësh minat në themelin e origjinës së kësaj force politike që ka bërë histori në këto 27 vite. Është njëlloj sikur të ngrihej dikush në Gjermani dhe të fshinte datën e rrëzimit të Murit të Berlinit. Data 20 shkurt për ne është data e rrëzimit të murit të Berlinit shqiptar në Tiranë. Ta fshish këtë me ligj, me iniciativë nga Lulzim Basha dhe familja e tij është momenti i vetëm i sinqeritetit të njeriut që mashtron mbi çdo gjë. “

About The Author

Related posts