Gusht 21, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Sot 19 vjet nga ndërhyrja e NATO-s në Kosovë

Sot 19 vjet nga ndërhyrja e NATO-s në Kosovë

KMA NEWS / Më 24 mars të vitit 1999, NATO-ja filloi fushatën e bombardimeve kundër forcave serbe, e cila i dha fund luftës gati dyvjeçare në Kosovë. Qytetarët dhe institucionet e Kosovës këtë fushatë e shohin si vendimtare në çlirimin e vendit, ndërsa serbët dhe Beogradi zyrtarë si agresion ndaj tyre. Të dyja vendet ndërkaq janë përfshirë në një proces bisedimesh për të arritur një marrëveshje gjithëpërfshirëse për normalizimin e marrëdhënieve.

About The Author

Related posts