Janar 19, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Policia blindon Gjykatën e Tiranës, gjykohen të arrestuarit e Kukësit. Opozita rrethon gjykatën

Policia blindon Gjykatën e Tiranës, gjykohen të arrestuarit e Kukësit. Opozita rrethon gjykatën
REKLAMA NE LAJM

KMA NEWS / Sot gjykohen të arrestuarit. Forca të shumta policie kanë rrethuar sot Gjykatën e Rrethit Tiranë, ku do të jepet masa e sigurisë për 23 protestuesit e “Rrugës së Kombit”, të arrestuar pas revoltës që shpërtheu atje dhe arriti deri në djegien e sporteleve të pagesave. 23 të arrestuarit, krysiht banorë të Kukësit, do të gjykohen në Tiranë, pasi Gjykata e Kukësit nuk ka ambiente për rastin e tyre. Ata akuzohen për kundërshtim të forcave të policisë dhe shkatërrim prone publike.
Prokuroria ka kërkuar arrest me burg për 11 prej tyre dhe arrest shtëpie ose detyrim paraqitjeje për 12 të tjerët.Prokuroria i ka akuzuar për dhunimin e 12 punonjësve të Policis1% dhe shkatërrimin e sporteleve të koncensionarit..

Të arrestuarit janë:
Rasim Koloshi, 23 vjeç, banues në Kukës.
-Rasim Onuzi, 38 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.
-Florin Onuzi, 35 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.
-Shaban Selmani, 60 vjeç, banues në Kukës.
-Zenel Matmuja, 48 vjeç, banues në Kukës.
-Adem Duraku, 59 vjeç, banues në fshatin Morinë, Kukës.
-Xhevahir Gashi, 33 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.
-Armand Ademaj, 28 vjeç, banues në Kukës.
-Edmond Matmuja, 21 vjeç, banues në fshatin Pobreg, Kukës.
-Elton Cengu, 39 vjeç, banues në Kukës.
-Lefter Rexhmati, 38 vjeç, banues në fshatin Bushat, Kukës.
-Shpetim Toda, 44 vjeç, banues në Kolsh, Kukës.
-Xhevahir Hereni, 51 vjeç, banues në Kukës.
-Shemsi Trota, 54 vjeç, banues në Shtiqen, Kukës.
-Vasil Laçi, 31 vjeç, banues në Kukës.
-Lulëzim Uka, 33 vjeç, banues në Kukës.
-Ervis Oruçi, 25 vjeç, banues në Kukës.
-Ardit Alidini, 21 vjeç, banues në Kukës.
-Fatos Harulla, 33 vjeç, banues në Kukës.
-Sajmir Trota, 33 vjeç, banues në Kukës.
-Lulzim Popa, 60 vjeç, banues në Kukës.
-Shkelqim Vata, 42 vjeç, banues në Surroj, Kukës.
-Abdi Haziraj, 49 vjeç, banues në Kukës.

Personat në kërkim:
Isa Koloshi
Bilbil Hila
Xhetan Muja
Avdi Duraku
Arben Onuzi
Dogjan Lleshi
Fatjon Allamani
Bilbil Hilaj
Mirdian Nerguti
Ahmet Tobli
Pavlo Hoxha
Shkelqim Toda
Avdi Gjahu
Lufti Meçka
Azgan Haklaj
Idriz Nerguti
Rexh Mici
Ergis Koloshi
Saimir Trota
Lulzim Pola

REKLAMA NE LAJM

About The Author

Related posts