Janar 19, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Lirohet udhëheqësi i opozitës ruse Alexei Navalny

Lirohet udhëheqësi i opozitës ruse Alexei Navalny
REKLAMA NE LAJM

KMA NEWS / Lirohet udhëheqësi i opozitës ruse Alexei Navalny

Udhëheqësi i opozitës ruse Alexei Navalny u lirua nga burgu të dielën.

Ai u ndalua gjithsej për 50 ditë.

Në shtator, ai u lirua nga një dënim prej 30 ditësh për organizimin e një demonstrimi të paautorizuar.

Ditën kur u lirua, u arrestua përsëri për një demonstratë kundër reformave të pensioneve të mbështetura nga qeveria që përfshinte një rritje në moshën e pensionit në 60 vjeç për gratë dhe 65 për meshkujt. Qindra vetë u arrestuan në mbarë vendin gjatë protestave të reformës së pensioneve.

Navalny është përballur me një varg akuzash për aktivitetin e tij në opozitë. Në mars, ai u ndalua nga pjesëmarrja në zgjedhjet presidenciale të vendit për shkak të një dënimi për krime financiare, akuzat që ai pretendon se ishin të fabrikuara.

REKLAMA NE LAJM

About The Author

Related posts