Maj 26, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Pas protestës së transmetuar nga FAX News, Erion Velija heq kioskën në trotuar

Pas protestës së transmetuar nga FAX News, Erion Velija heq kioskën në trotuar

KMA NEWS / Pas protestës së transmetuar nga FAX News, Erion Velija heq kioskën në trotuar

Pas protestës së banorëve në kryeqytet për heqjen e një kioske në trotuar, punonjësit e bashkisë së Tiranës me anë të një karotreci e kanë zhvendosur atë.

Banorët denoncuan në Fax News vendosjen e kioskës e cila sipas tyre pengonte lëvizjen e banorëve si dhe po dëmtonte bizneset e tyre aty pranë.

“Më në fund shpëtuam, falenderoj Fax News shumë për përcjelljen e problemit tonë dhe që na e transmetuat protestën.”, u shpreh një nga banorët i cili kishte dhe një biznes aty pranë.

Kioska ishte vendosur në trotuar pranë sheshit “Willson” pak ditë më parë.

About The Author

Related posts