Nëntor 17, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Të vjella gjatë shtatzënisë: Studimet tregojnë se fëmija do të jetë shumë i zgjuar

Të vjella gjatë shtatzënisë: Studimet tregojnë se fëmija do të jetë shumë i zgjuar

KMA NEWS / Të vjella gjatë shtatzënisë: Studimet tregojnë se fëmija do të jetë shumë i zgjuar

Të përzierat janë vërtet të bezdisshme gjatë shtatzënisë. Ky problem është më i pranishëm në muajt e parë.

Një studim që është bërë në Kanada ka treguar se ato gra që vuajnë nga ky problem gjatë 9 muajve, do të kenë fëmijë më të mençur.

Studimi u krye nga Irena Nulman me 120 gra që ishin shtatzënë para 3 dhe 7 vjetësh.

Nënat u pyetën nëse kishin  pasur probleme me të vjellat në mëngjes. 30 prej tyre grave e pohuan një gjë të tillë.

Fëmijët e tyre, të moshës ndërmjet 3 dhe 7 vjeç, i janë nënshtruar testeve të inteligjencës. Rezultati më i lartë i inteligjencës ishte tek fëmijët e nënave që  vuanin nga të vjellat gjatë shtatzënësisë.

About The Author

Related posts