Shtator 15, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Betohet para Presidentit ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj

Betohet para Presidentit ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj

KMA NEWS / Betohet para Presidentit ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj

Ministri i Ri i Brendshëm Sandër Lleshaj është betuar mbrëmjen e sotme para Presidentit të Republikës, Ilir Meta.

Sandër Lleshaj u refuzua dy herë që të dekretohej në postin e ministrit të Brendshëm pasi ai rezultonte si ushtarak aktiv. Vetëm pas kërkesës për lirim nga detyra që mbante si ushtarak, Meta ka pranuar të dekretojë Lleshajn në postin e ministrit të Brendshëm.

Kujtojmë se refuzimi dy herë i dekretimit të Lleshajt, solli një ngërç mes Presidencës dhe Kryeministrisë, për çka Rama e emëroi Lleshajn në postin e zëvendësministrit të Brendshëm dhe i dha atij kompetencat e ministrit.

About The Author

Related posts