Tetor 18, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Festa e ditës së çlirimit, ironizon Luan Rama: 17 nëntori i “ballistit çlirimtar”

Festa e ditës së çlirimit, ironizon Luan Rama: 17 nëntori i “ballistit çlirimtar”

KMA NEWS / Festa e ditës së çlirimit, ironizon Luan Rama: 17 nëntori i “ballistit çlirimtar”

Zëvendëskryetari i LSI-se Luan Rama me anë të një postimi në rrjetet sociale ka reaguar për rastin e ditës së çlirimit të Tiranës.

Rama ka ironizuar duke sugjeruar se “meqenëse edhe sot, si në çdo 17 nëntor njerëzit e pushtetit do të shkojnë të bëjnë homazhe nderimi e do të vendosin kurora me lule pranë monumentit të “Partizanit Çlirimtar”, le t’ia ndërrojnë edhe emrin monumentit, vepër e skulptorit Andrea Mano, e ta quajnë “Ballisti Çlirimtar”, në nderim të luftës së madhe dhe sakrificave të panumërta që Mid’hat Frashëri dhe ballistët e tij kanë bërë për çlirimin e Tiranës dhe të atdheut nga pushtuesit nazifashistë!”

Postimi i plotë

17 nëntori i Tiranës antifashiste!

Tirana antifashiste sot kremton ditën e çlirimit prej pushtuesve nazifashistë.

Tirana antifashiste sot nderon luftën partizane dhe saktificat e qytetarëve të saj, të cilët dhanë gjithçka e pa asnjë rezervë, duke bënë një me partizanët e lirisë.

Tirana antifashiste sot nderon gjakun e derdhur në luftë kundër pushtuesve të huaj dhe bashkëpunëtorëve të tyre, kuislingëve shqiptarē.

Tirana antifashiste sot përkujton ditën e madhe të lavdisë së vet, 17 nëntorin e lirisë!

E meqenëse edhe sot, si në çdo 17 nëntor njerëzit e pushtetit do të shkojnë të bëjnë homazhe nderimi e do të vendosin kurora me lule pranë monumentit të “Partizanit Çlirimtar”, le t’ia ndërrojnë edhe emrin monumentit, vepër e skulptorit Andrea Mano, e ta quajnë “Ballisti Çlirimtar”, në nderim të luftës së madhe dhe sakrificave të panumërta që Mid’hat Frashëri dhe ballistët e tij kanë bërë për çlirimin e Tiranës dhe të atdheut nga pushtuesit nazifashistë!

About The Author

Related posts