Dhjetor 16, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Rama mbërrinë bashkë me Sandër Lleshin në Ministrinë e Brendshme

Rama mbërrinë bashkë me Sandër Lleshin në Ministrinë e Brendshme

KMA NEWS / Rama mbërrinë bashkë me Sandër Lleshin në Ministrinë e Brendshme

Kryeministri Rama ka mbërritur në ambientet e Ministrisë së Brendshme me Sandër Lleshin, të cilin e emëroi në postin e zv. ministrit por që do të mbajë funksionet e një ministri.

Rama do të prezantojë Lleshin si zv.ministër të Brendshëm.

Në ambientet e Ministrisë së Brendshme të pranishëm kanë qenë Ministri i dorëhequr Fatmir Xhafaj i cili mbërriti para kryeministrit, derejtori i Policvisë së Shtetit Ardi Veliu si dhe zv. ministrja e Brendshme Rovena Voda.

Rama e emëroi Lleshin pas seancës parlamentare të Kuvendit ditën e sotme ku paralajmëroi presidentin Meta dhe i dha dhe disa ditë kohë për dekretimin e Lleshit si Ministër të Brendshëm. “Uroj që kjo situatë mos të shkojë deri në thyerje”, tha Rama.

About The Author

Related posts