Shtator 16, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Dokumentari “Drejtësi për Pëllumbin”, Lezhjani që u vra në rajonin e Policisë Athinë (Video)

Dokumentari “Drejtësi për Pëllumbin”, Lezhjani që u vra në rajonin e Policisë Athinë (Video)

KMA NEWS / Dokumentari “Drejtësi për Pëllumbin”, Lezhjani që u vra në rajonin e Policisë Athinë 

Për herë të parë shfaqet një Dokumentar mbi vrasjet e emigrantve shqiptarë në Greqi. Mbi 170 shqiptarë janë vrarë në mënyrë misterioze në shtetin fqinjë dhe reagimi i shtetit shqiptar ka qenë vetëm heshtja!

Kur flasim për një shifër më shumë se 170 persona pjesa më e madhe e ekzekutuar nga policia bëhet fjalë për shifra zyrtare.

Dokumentari që do të shikoni në videon më poshtë “Drejtësi për Pëllumbin”, bënë fjalë për vrasjen e një të riu 29 vjeçar nga Lezha i cili gjeti vdekjen në mënyrë misterioze në një Rajon Policie në Athinë, ku sipas pretendimit të të afërmve dhe miqëve të viktimis policia kishte tentuar ta varroste si njeri pa identitet, me mendimin për të fshehur gjurmët e krimit, por që falë përpjekjeve të familjarëve të tij u bë e mundur gjetja e trupit në një nga murgjet e varrezave në një lagje të Athinës.

Për më shumë shikoni dokumentarin e përkatitur nga gazetari Aulon Kalaj në videon më poshtë.

Dokumentari i Plotë:

About The Author

Related posts