Shtator 15, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Presidenti i Republikës Ilir Meta uron shqiptarët për Vitin e Ri

Presidenti i Republikës Ilir Meta uron shqiptarët për Vitin e Ri

KMA NEWS / Presidenti i Republikës Ilir Meta uron shqiptarët për Vitin e Ri

Presidenti i Republikës, Ilir Meta, ka uruar të gjithë shqiptarët për Vitin e Ri 2019, nga i cili tashmë kanë mbetur më pak se 6 orë.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale, Meta uron që ” të lemë pas të gjitha vështirësitë, pamundësitë e ndasitë, konfliktet e vazhdueshme dhe rraskapitëse të vitit që po mbaron, për të ndërtuar një dialog të qëndrueshëm, të shëndetshëm e të gjithanshëm mes nesh, për të na sjellë të gjithëve, më shumë përkushtim dhe vëmëndje ndaj gjërave të mira e të bukura, më shumë vullnet, forcë e përgjegjësi, më shumë energji, mençuri dhe besim për të qenë së bashku në sfidat tona dhe më shumë vizion e përpjekje për suksese të përbashkëta.”

Më tej Meta bën thirrje që ta dhurojmë sa më shumë dashuri.

Statusi i plotë

Të dashur motra e vëllezër shqiptarë!
Sot, në ditën e fundit të vitit 2018 uroj sinqerisht të lemë pas të gjitha vështirësitë, pamundësitë e ndasitë, konfliktet e vazhdueshme dhe rraskapitëse të vitit që po mbaron, për të ndërtuar një dialog të qëndrueshëm, të shëndetshëm e të gjithanshëm mes nesh, për të na sjellë të gjithëve, më shumë përkushtim dhe vëmëndje ndaj gjërave të mira e të bukura, më shumë vullnet, forcë e përgjegjësi, më shumë energji, mençuri dhe besim për të qenë së bashku në sfidat tona dhe më shumë vizion e përpjekje për suksese të përbashkëta.

Uroj që Viti 2019 të realizojë dëshirën e madhe të hapjes së negociatave me Bashkimin Evropian dhe të na sjellë më pranë ëndrrën e bukur të të rinjve dhe të gjithë shqiptarëve, “ta bëjmë Shqipërinë si gjithë Evropa”, duke na ftuar, gjithë secilin prej nesh, të dhurojmë më shumë dashuri për njëri-tjetrin, fëmijët tanë, prindërit e të afërmit, fqinjët e miqtë tanë, për familjen shoqërinë e vendin tonë të mrekullueshëm!
Gëzuar Vitin e Ri 2019!
Ju uroj shëndet, gëzim e hare, paqe, shpresë e mirëqenie, dashurie e mirësi për njëri-tjetrin!
Le të na shoqërojnë këto urime e ndjenja pozitive për gjatë gjithë vitit që po troket!

About The Author

Related posts