Dhjetor 09, 2019

reklama kryesore bar
reklama kryesore bar

Ditmir Bushati: Gjermania mike e Shqipërisë dhe kritike e drejtë për qeverisjen tonë

Ditmir Bushati: Gjermania mike e Shqipërisë dhe kritike e drejtë për qeverisjen tonë

KMA NEWS / Ditmir Bushati: Gjermania mike e Shqipërisë dhe kritike e drejtë për qeverisjen tonë

Ish-ministri i jashtëm Ditmir Bushati shkruan: “Gjermania mbetet një partner i ndershëm dhe kritik i drejtë i vendit tonë, mbështetëse e palëkundur e transformimit demokratik, ekonomik dhe shoqëror të rajonit tonë në rrugën drejt anëtarësimit në BE. Kënaqësi të merrja sot letrën e kolegut e mikut të shumë vlerësuar, ministrit të jashtëm gjerman Heiko Maas, që konfirmon këtë rol të pazëvendësueshëm të partnerit tonë por dhe besim të palëkundur te rrugëtimi ynë europian”.

 

About The Author

Related posts